Om oss

Første til stede

Velkommen til FØRST TIL STEDE – ditt reisefølge inn i en verden av livredning, førstehjelp og sikkerhet på din arbeidsplass. Vi er ikke bare et firma, vi er din partner i å utvikle livreddende ferdigheter og å skape trygge omgivelser.

Med vår ekspertise tilbyr vi skreddersydde kurs innen førstehjelp, livredning, brannvern og industriell sikkerhet,  blant annet. Vi forstår at hvert miljø har sine unike behov, derfor tilpasser vi kursene våre for å møte kundenes spesifikke krav. Fra førstehjelpskurs for omsorgspersonell til skreddersydde opplæringsprogrammer for barnehager og skoler – vi er her for å støtte deg i å ta de rette skrittene mot trygghet og beredskap.

Med stolthet kan vi proklamere at FØRST TIL STEDE har vært pionerer innen sitt felt siden 1997, og vi er fortsatt den ledende aktøren i Fredrikstad-området. Vår dedikasjon til å forbedre samfunnets sikkerhetskultur har gjort oss til en pålitelig ressurs for en rekke organisasjoner og enkeltpersoner.

Bli med oss på reisen mot en tryggere fremtid – hvor vi er FØRST TIL STEDE for deg, alltid

Våre instruktører

Våre instruktører bringer med seg en verdifull ekspertise fra yrker innen akuttmedisin og ambulanse. Vi er stolte av å kun samarbeide med instruktører som har omfattende praktisk erfaring, noe som sikrer at våre kurs er både oppdaterte og relevante.

Enten det er skoler, barnehager, bedrifter, idrettslag eller andre organisasjoner, tilpasser vi våre kurs og øvelser etter kundens spesifikke behov og utfordringer. Vi tror på skreddersydde løsninger som virkelig møter våre kunders krav og forventninger.

FØRST TIL STEDE eies og drives av Samson Maksuti, men en tydelig visjon om å ivareta sikkerhet og utvikle kompetanse for å skape tryggere arbeid i det daglige. Bli med oss i å ta de nødvendige stegene mot en tryggere og mer forberedt fremtid – vi er FØRST TIL STEDE, alltid.

Kurs

Førstehjelpskurs som redder liv